Garage-Carrosserie Baetslé Assenede

Onderhoud & herstellingen

De technologische evolutie van de voertuigen van Volkswagen heeft er voor gezorgd dat de onderhoudsintervallen langer geworden zijn. Dit betekent dat U minder hoeft langs te komen wat een besparing betekent in uw jaarlijks voertuigenbudget.

Onderhoudsintervallen.

De voertuigen van Volkswagen genieten doorgaans van het concept "Longlife"-onderhoud.

Een variabele onderhoudsindicator analyseert constant de gebruiksparameters van uw wagen om het juiste moment te bepalen voor een doorgang in onze werkplaats.
Op deze manier volstaat het om de wagen binnen te brengen voor onderhoud als U een melding op het dashbord krijgt. Deze periode kan, op basis van het gebruikersprofiel, oplopen tot 2 jaar en tot 30.000 kilometer.

De langere intervals tussen de onderhoudsbeurten maken het wel interessant om op regelmatige tijdstippen het oliepeil te controleren.
Merk op dat een beperkt olieverbruik van de motor doorgaans volledig normaal is. U hoeft niet te wachten om een beperkte hoeveelheid motorolie bij te vullen tot U een waarschuwingssignaal krijgt.

Te gebruiken olie.

De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal uw Volkswagen Service Partner steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.
Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw Volkswagen Service Partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft.

Forfaitaire prijzen.

Volkswagen heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.
Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de hele Volkswagen-organisatie.
Uw Volkswagen Service Partner geeft u graag alle gewenste informatie betreffende het onderhoud van uw wagen.

Openingsuren

  • maandag
   7:45 12:00
   13:00 18:00
  • dinsdag
   7:45 12:00
   13:00 18:00
  • woensdag
   7:45 12:00
   13:00 18:00
  • donderdag
   7:45 12:00
   13:00 18:00
  • vrijdag
   7:45 12:00
   13:00 18:00
  • zaterdag
   10:00 12:00
  • zondag
Garage-Carrosserie Baetslé Assenede Momenteel zijn we open
Bekijk onze openingsuren